Codrin Ștefănescu DEZVĂLUIE LEGEA NESCRISĂ din PSD. PĂCATELE pe care partidul „nu le IARTĂ”

Codrin Ștefănescu DEZVĂLUIE LEGEA NESCRISĂ din PSD. PĂCATELE pe care partidul „nu le IARTĂ”

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu a vorbit despre cele două lucruri care sunt strict interzise în partid, din perspectiva acestuia. Ultimele zile dinaintea Congresului PSD l-au adus în prim plan pe politician, atât pentru conflictul pe care îl are cu președintele formațiunii, Liviu Dragnea, dar și pentru dezvăluirile pe care le face acesta despre funcționarea internă a partidului și a viitoarelor alegeri.

„PSD-ul nu îți iartă două lucruri. Să dai din casă, sub nicio formă! Nu îți acceptă să fii de partea adversarului", a spus, joi seară, Codrin Ștefănescu, la Realitatea TV.

 

„Sunt oameni care au fondat acest partid și nu l-au fondat pe aceste criterii”,a  adăugat secretarul general adjunct, cu doar trei zile înaintea Congresului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ștefănescu a vorbit, miercuri, la Antena 3 despre Congresul PSD, scoțând la iveală niște probleme grave, în cazul în care se dovedește că ar fi o acțiune voită la mijloc.

„Eu aș vrea o listă a PSD, la acest Congres, nu lista lui Dragnea. Dacă conducerea actuală ne va permite să candidăm, noi voi candida. Mie, Ecaterinei Andronescu și lui Nicolae Bănicioiu ni se cam pun bețe în roate pentru a ne depune candidaturile la acest Congres. Mi s-ar părea normal ca decizia să fie la delegați, nu să ți se îngrădească dreptul de a candida. Organizația mea nici nu m-a trecut delegat la Congres. Avem o problemă în a ne depune candidaturile”, a spus secretarul general adjunct al PSD.