Rafel Nadal, cu PSIHICUL LA PĂMÂNT: „A plâns în hohote timp de două ore!”

Rafel Nadal, cu PSIHICUL LA PĂMÂNT: „A plâns în hohote timp de două ore!”

Ibericul Rafael Nadal (locul 2 mondial) este pus la grea încercare din cauza unei accidentări, și astfel a fost nevoit să își anunțe retragerea din cadrul turneului ATP 500 de la Acapulco. Acest lucru, însă, l-a afectat din plin pe „Matador”.

Circuitul ATP nu se va putea baza prea curând pe „Rafa” Nadal. Spaniolul în vârstă de 31 de ani se luptă cu accidentările, fapt pentru care nu a mai susținut niciun meci oficial de la Australian Open.

Acum, „Matadorul” s-a retras de la Acapulco (Mexic), din cauza problemelor fizice, turneu pe care l-a câștigat în edițiile din 2005 și 2013. A fost de ajuns ca Nadal să aibă o criză emoțională puternică. Se pare că problema la șold suferită la Melbourne a recidivat. „Am vorbit cu Nadal şi a plâns în hohote în vila sa timp de două ore! Nu a putut să joace din cauza accidentării, dar va reveni pe teren în curând”, a mărturisit Alejandro Burillo, directorul turneului de la Acapulco, potrivit publicaţiei britanică „Express”.

„Am simţit dureri în acelaşi loc ca şi la Australian Open, iar doctorii mi-au spus că este imposibil să joc”, a declarat Nadal.

Ne puteți urmări și pe Google News