BOMBĂ la Washington! Detalii PICATE ies la iveală de-abia acum. Ce NEBUNII făcea PERVERSUL TRUMP cu un MODEL PLAYBOY!

BOMBĂ la Washington! Detalii PICATE ies la iveală de-abia acum. Ce NEBUNII făcea PERVERSUL TRUMP cu un MODEL PLAYBOY!

După scandalul în urma căruia starul de filme pentru adulți, Stormy Daniels, a declarat că a întreținut relații sexuale cu actualul președinte al SUA, Donald Trump, un alt episod al infidelităților acestuia iese la suprafață.

Stephanie Clifford, cunoscută sub numele de Stormy Daniels în industria pornografică, a povestit în privat că a întreţinut raporturi sexuale cu Donald Trump în iulie 2006, cu prilejul unui turneu de golf pe circuit închis în apropiere de Lacul Tahoe, o regiune turistică situată în statele California şi Nevada. La acea dată, Donald Trump era deja căsătorit cu soţia actuală, Melania.

Donald Trump ar fi a plătit-o pe Stormy Daniels cu 130.000 de  de dolari pentru a păstra tăcerea asupra relațiilor intime dintre cei doi, însă aceasta a povestit, recent totul.

La puțin timp după cele întâmplate, un nou episod șocant din viața extraconjugală a președintelui american iese la suprafață.

Ne puteți urmări și pe Google News

Încă o femeie susține că a avut o aventură cu Donald Trump și spune că a fost plătită să nu vorbească public despre acest lucru. Este vorba de fostul model Playboy Karen McDougal care spune că ea și Trump au avut o relație sexuală în 2006, care a început la câteva luni după ce prima doamnă Melania Trump a dat naștere celui mai mic fiu al președintelui.