Răzvan Lucescu rămâne liderul fotbalului grec

Răzvan Lucescu rămâne liderul fotbalului grec

Răzvan Lucescu impresionează în Grecia, pe banca formației PAOK Salonic. Echipa antrenorului român s-a impus, luni, pe teren propriu în partida cu Larisa, scor 3-0.

La nouă puncte de colosul Olympiakos

După 21 de etape, „alb-negrii” sunt liderii campionatului, cu 49 de puncte, și sunt urmați de AEK Atena (47) și Olympiakos (40), ultima echipă fiind penalizată cu 3 puncte. Răzvan Lucescu a preluat-o pe PAOK în vara anului trecut și ar putea să scrie istorie dacă va câștiga titlul.

„Ne-am găsit echilibrul”

Ne puteți urmări și pe Google News

„Pentru mine, cel mai important e să ai o filosofie și s-o respecți în timpul meciurilor. La noi, asta înseamnă consistență, agresivitate și, cum avem mingea, atac ultra-rapid. Iar faptul că facem alegerea corectă și după ce pierdem posesia mă bucură mult. Ne-am găsit echilibrul”, a spus Răzvan Lucescu după confruntarea din ultima rundă.

De-a lungul timpului, gruparea din Salonic a câștigat de două ori campionatul, în 1976 și 1985. Competiția a fost dominată autoritar, începând din 1997, de Olympiakos Pireu, formație care a cucerit titlul în fiecare an, până în 2017, cu excepția sezoanelor 2003 - 2004 și 2009 - 2010, atunci când s-au impus rivalii de la Panathinaikos Atena.