AUDIENȚE. România TV, cel mai BUN talk-show-ul lunii. Antena 3 cele mai multe emisiuni în top

AUDIENȚE. România TV, cel mai BUN talk-show-ul lunii. Antena 3 cele mai multe emisiuni în top

Site-ul Pagina de Media a publicat situația audianțele talk-showurilor din România. România în 60 de minute a fost cea mai urmărită emisiune de dezbateri. A fost urmată de Adevăruri ascunse, show-ul cu numerologi și parapsihologie moderat de Dana Chera pe Antena 3.

Sinteza zilei cu Mihai Gâdea completează top 3. România în 60 de minute, (de pe România TV) este un program prezentat, din două în două săptămâni, sâmbăta și duminica, de Denisa Pascu. Adevăruri ascunse, cu Dana Grecu, este un program săptămânal. Sinteza zilei a fost pe post aproape zilnic.

La nivel național, cel mai urmărit talk-show din ianuarie, România în 60 de minute, a ținut pe post, în medie, 830.000 de români. Mult peste locul doi, Dana Grecu cu Adevăruri ascunse (Antena 3), cu 560.000 de români la televizor.

Locul trei pentru Sinteza zilei, cu o medie de 550.000 de persoane la fiecare ediție.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum își împart România TV și Antena 3 topul național? Antena 3 are 12 emisiuni în top, România TV este în clasament cu cinci producții.

În afară de Antena 3 și România TV, în top 20 au intrat două talk-show-uri de la TVR 1 (Ultima ediție și România 9) și unul de la B1 TV (Talk B1 - 20.00, moderat de Nadia Ciurlin).

De la Realitatea TV, cel mai urmărit talk-show a fos Jocuri de putere, cu Rareș Bogdan. Cu mai puține difuzări în ianuarie, Jocuri de putere a avut o medie de 130.000 de români și nu a prins top 20.

Același raport de emisiuni în top: 12 de la Antena 3, 4 de la România TV. O singură emisiune de la TVR 1 în Top 20: Ultima ediție. Câte o emisiune au în top Digi 24 (Jurnal de seară, cu Cosmin Prelipceanu) și B1 TV (360, cu Alina Bădic), mai precizează Pagina de Media.