Alexandru Căutiș: „Carmen Dan a MINȚIT o țară întreagă”

Alexandru Căutiș: „Carmen Dan a MINȚIT o țară întreagă”

Jurnalistul Alexandru Căutiș a comentat pe Facebook despre „episodul microfonul” găsit în casa ministrului de Interne, Carmen Dan, acuzând-o pe aceasta că „a mințit o țară întreagă”.

Jurnalistul povestește cum sora lui Carmen Dan era în casa acesteia, când doi foști ofițeri de informații „făceau căutări de microfoane prin pereți”.

„Deci nu Carmen Dan a găsit microfonul în priză. Nici nu era acasă”, conchide Alexandru Căutiș.

MISTERUL microfonului din casa lui CARMEN DAN a fost ELUCIDAT! Poveste incredibilă și legătura dintre schimbarea Șefului Poliției și afaceriști libanezi

Ne puteți urmări și pe Google News

„Carmen Dan a mințit o țară întreagă? Dosarul "Microfonul" va genera o replică similară cu una celebră în publicitatea românească: "Era sor-sa, mă!" Pe soră o cheamă Simona. Sora ministresei Carmen Dan. Din datele mele, ea, surioara Simona, era acasă la ministresă când doi domni, Coman și Bercaru (foști ofițeri de informații, din care ultimul este ginerele lui Bujor Florescu, fost adjunct DGIPI) făceau căutări de microfoane prin pereți. Deci nu Carmen Dan a găsit microfonul în priză. Nici nu era acasă.  Poate un ministru de Interne care minte o țară întreagă să mai fie în funcție?  Nu pe Tudose l-a mințit, ci o țară întreagă!”, a scris jurnalistul pe contul său de socializare.