Cel mai IMPORTANT proces din viața lui JIM CARREY s-a terminat. Cine se face vinovat de MOARTEA fostei lui IUBITE?

Cel mai IMPORTANT proces din viața lui JIM CARREY s-a terminat. Cine se face vinovat de MOARTEA fostei lui IUBITE?

Instanța din California abilitată să judece cauza în care era implicat Jim Carrey a decis că actorul nu a jucat un rol în moartea regretatei lui iubite, Cathriona White. Figura de la Hollywood era acuzată că îi dăduse iubitei sale mai multe boli cu transmitere sexuală (BTS) și că, în plus, îi furnizase femeii medicamentele pe care aceasta le-a folosit pentru a se sinucide.

În proces, avocatul lui Jim Carrey a reușit să demonstreze că actorul nu îi dăduse nicio BTS. Reprezentantul actorului în instanță a arătat că White falsificase un test medical al unei prietene pentru a-l șantaja pe actor, în perioada în care cei doi nu formau un cuplu, scrie Daily Mail.

 

Se pare că White avea unele BTS înainte să îl cunoască pe Jim Carrey, dar falsificase rezultatele pentru a obține „milioane de dolari” de la actor.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Informația a ieșit la iveală după ce au fost descoperite mesaje între White și o prietenă de-a acesteia.

 

Mama înstrăinată a femeii cu care Jim Carrey se întâlnise, cu pauze, timp de 3 ani, și fostul soț al acesteia intentaseră procesul în vara anului trecut. White s-a sinucis în 2015, iar scrisoare pe care a lăsat-o în urmă îl acuza pe actor că a introdus-o între lume depravată și plină de droguri, dar și că î-ar fi dat herpes.