Un cunoscut antrenor român A ÎNVINS CANCERUL: „Dacă nu ești tare, te poate doborî. Toți știm că este o loterie”

Un cunoscut antrenor român A ÎNVINS CANCERUL: „Dacă nu ești tare, te poate doborî. Toți știm că este o loterie”

Antrenorul Ion Marin a povestit că a trăit un coșmar, în ultima perioadă, din cauza problemelor de sănătate. „Săpăligă” a reușit să învingă cancerul.

Ion Marin (62 de ani) a traversat o perioadă cumplită. Tehnicianul a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare și a luptat din răsputeri pentru a supraviețui. „Săpăligă” a afirmat că nimeni nu este pregătit atunci când este diagnosticat cu cancer, iar el nu se aștepta la un asemenea verdict.

„Niciodată nu ai cum să fii pregătit și te ia prin suprindere. Și, dacă nu ești tare, te poate doborî. Nu-ți poți permite să ai căderi, pentru că, dacă ai, e și mai rău. Mă așteptam la orice alte afecțiuni, mai ales că am practicat sport de performanță atâția ani. Mă așteptam să am probleme cu gleznele, genunchii, spatele, mai știu eu ce… Dar în niciun caz la așa ceva. Atunci când am aflat am rămas mut. Dar nu mi-a fost teamă, am mers cu toată încrederea, toți cei cu care am vorbit m-au încurajat și mi-au spus că o să fie bine. Dar, de fapt, toți știm că e o loterie. E ușor să vorbim noi acum. Însă când te trezești și ești tu în mijlocul acelor lucruri, e dificil. u nu prea am mai avut reacție. Noroc că au avut soția mea, Elena, și Delia, fata cea mare. Fetele au acționat rapid, pe 6 iulie am fost depistat, pe 10 am plecat în Germania, iar pe 12 eram deja operat. Am avut noroc că s-a descoperit atunci și că s-a acționat rapid, fără să i se dea șansa să se extindă, a fost eliminat 40 cm de colon”, a spus Marin, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News