Viorica Dăncilă se obișnuiește cu rolul de premier și cu... facebook-ul. PRIMUL MESAJ postat după desemnare!

Viorica Dăncilă se obișnuiește cu rolul de premier și cu... facebook-ul. PRIMUL MESAJ postat  după desemnare!

Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, se obișnuiește încet-încet cu funcția de premier, dar și cu...facebook-ul. Mai exact, la fel ca predecesorii săi, Viorica Dăncilă, a postat pe rețeaua de socializare, primul său mesaj de la desemnare, un mesaj în care celebrează Ziua Unirii Principatelor.

„Unirea Ţării Româneşti cu Moldova, prin acţiunea unor adevăraţi oameni de stat, e un moment cheie al istoriei noastre. 24 Ianuarie 1859 a arătat că visul Unirii este posibil şi că nimeni şi nimic nu poate sta în calea realizării sale”, a scris Dăncilă pe contul său de Facebook.

Ușor, ușor, Viorica Dăncilă își intră în rol. PRIMA CONFIRMARE pe linie de partid. Subiectul este unul controversat! News Alert!

Președintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea făcută de PSD pentru postul de premier, în persoana europarlamentarului Viorica Dăncilă. Decizia vine în urma consultării avute la Cotroceni de către șeful statului cu partidele politice.

„Astăzi toată ziua am ascultat opiniile și argumentele politicienilor, dar am reușit ieri, aseară, astăzi, între întâlniri să ascult și opiniile oamenilor simpli, să citesc mesaje inclusiv pe rețele de socializare. Sunt foarte multe opinii și foarte multe argumente. Sunt argumente legate de politica partidelor, evident. Sunt multe argumente legate de politica internă a României, legate de politica externă și de securitate a României.

Ne puteți urmări și pe Google News

Avem la un an de la alegerile parlamentare, care au fost câștigate de PSD, două guverne PSD eșuate. Acum primesc șansa de a dovedi că știu ce vor și știu cum se face. În continuare invit pe toți cei implicați în procedură să se mobilizeze și să lucreze repede și bine. Este posibil ca până la 1 februarie întreaga procedură să fie finalizată și noul Guvern să se apuce de treabă și să rezolve problemele mai degrabă decât să le încurce”, a precizat Iohannis.