REGE ÎN CASTEL de NISIP. Brazilianul a cucerit lumea cu povestea lui. Nici nu ştie de când NU A MAI PLĂTIT CHIRIE

REGE ÎN CASTEL de NISIP. Brazilianul a cucerit lumea cu povestea lui. Nici nu ştie de când NU A MAI PLĂTIT CHIRIE

Un brazilian a ales să trăiască într-un mod inedit, impresionând întreaga lume. Și, nu oricum! Ci într-un castel de nisip, departe de agitație și stres.

Marcio Mizael Matolias își duce existența departe de tehnologie sau agitația unui oraș. Mai exact, brazilianul trăiește, de 22 de ani, într-un castel de nisip și se consideră un monarh necontestat al celor mai prestigioase plaje din Rio. Mai mult, brazilianul a devenit o atracție turistică majoră și spune că se simte norocos că poate trăi în acest mod, fără a suporta costurile unei chirii și fără a da banii pe facturi. 

În ultimii 22 de ani, Marcio Mizael Matolias, în vârstă de 44 de ani, a trăit în interiorul castelului său de nisip înconjurat de cărți, echipamente de golf și stâlpi de pescuit, pe plaja Barra da Tijuca din Rio de Janeiro, Brazilia. Vecinii și prietenii acestuia îl numesc „Regele”, iar Matolias nu are probleme să-și asume, cu un aer regal, acest rol, fiind dispus oricând să se lase fotografiat pe „tronul” castelului său de nisip, cu „sceptrul” în mână și coroana pe cap.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate acestea, „regalitatea” nu îi oferă și acoperire financiară, așa cum este normal pentru fiecare castel regal. Din această cauză, „regele” este principalul responsabil pentru reparațiile castelului său, fie că este vorba de retușarea ușilor, fie de întărirea zidurilor deteriorate.

Matiola spune că nu-și poate imagina altă viață. „Am crescut în Golful Guanabara (lângă Rio) și am trăit întotdeauna pe plajă. Oamenii plătesc chirii exorbitante pentru a trăi în apropierea mării, însă eu nu plătesc nicio factură și am o viață bună”, declară brazilianul.

Casa lui de nisip oferă o vedere grandioasă a plajei. Deși nu beneficiază de mult spațiu, Matiola mai găsește loc pentru cărți și pentru a-și depozita echipamentele pentru golf. Există un singur dezavantaj pentru brazilian, căldura sufocantă a plajei. „Nisipul reține toată căldura, așa că uneori noaptea nu pot dormi aici, îmi mai petrec nopțile în casa unui prieten…însă prefer să stau tot aici, chiar dacă asta presupune să dorm afară, lângă mare, unde este puțin mai răcoare”, a mai spus brazilianul.