Manda (PSD) cere convocarea rapidă a CExN PSD

Manda (PSD) cere convocarea rapidă a CExN PSD

Senatorul PSD, Claudiu Manda, consideră că trebuie convocat cât mai repede Comitetul Executiv Naţional al PSD, motivând că „situaţia din ultimele zile nu poate aştepta până la CExN de la Iaşi".

„Consider că trebuie convocat cât mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situaţia din ultimele zile nu poate aştepta până la CExN de la Iaşi. Românii aşteaptă de la noi predictibilitate şi stabilitate, aşteaptă punerea în aplicare a programului de guvernare asumat", scrie Manda pe Facebook.

Mai mult, senatorul mai spune că  „Guvernul trebuie să funcţioneze ca o echipă unită şi să îşi ducă la îndeplinire obiectivul votat de Parlament: o viaţă mai bună pentru români".

Comitetul Executiv Național al PSD a fost convocat pentru perioada 29-31 ianuarie 2018, la Iași, când premierul Mihai Tudose urmează să-și prezinte planul de restructurare al Guvernului. Însă, ca urmare a conflictului deschis între prim-ministru și ministrul de Interne, Carmen Dan, în legătură cu stabilirea conducerii  poliției române,  mai multe voci importante din PSD, printre care și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-au pronunțat pentru convocarea cât mai rapidă a Comitetului social-democraților.

Ne puteți urmări și pe Google News