Cîțu, ATAC DUR la Tudose: „Îl declar gluma anului 2017”

Cîțu, ATAC DUR la Tudose: „Îl declar gluma anului 2017”

Senatorul PNL, Florin Cîțu, îl ironizează, într-o postare pe Facebook, pe premierul Mihai Tudose, spunând că-l „declară oficial gluma anului 2017”. Liberalul atrage din nou atenția asupra faptului că PSD va începe procesul reducerii cheltuielilor publice, „după un an de dezmăț pe bani publici”. Parlamentarul mai anunță că Banca Națională a României va decide, lunea viitoare, să crească dobânda de politică monetară, „prima creștere dintr-un ciclu de creșteri de dobândă pe care le vom vedea în 2018”.

„Tudose candidează pentru postul de Prim-Ministru.

PSD-iștii şi analiştii din buzunarul lui Dragnea, încearcă să ne convingă din nou, la începutul anului, de performanţele deosebite ale partidului roşu.

Pentru că eu văd (tot) roşu când îi aud cum se lauda le fac o prezentare edificatoare a ceea ce a fost economia României în 2017. Sper să poată să o digere!

Ne puteți urmări și pe Google News

Ceea ce cu siguranţă le va da arsuri la stomac, dar şi multora dintre cei care merg pe mâna tripletei Dragnea-Tudose-Vâlcov, este ce v-am spus încă de anul trecut în analizele mele. După un an de dezmăţ pe bani publici urmează inevitabil reducerea masivă a cheltuielilor publice.

Cum v-aţi obişnuit, PSD a lansat deja public zvonul cu reorganizarea ministerelor! Cei care au crezut că nu există costuri pentru dezmăţul bugetar, acum îşi dau seama că aceste costuri sunt suportate tot de ei.

Legat de Start-up Nation, ce v-am zis eu? Nu doar că acest program nu-şi avea rostul dar PSD, în stilul deja consacrat, a "pus" bani în buget iar la prima rectificare i-a palmat.

Cât despre medici, tot eu v-am spus că nu îi scuteşte nimeni de impozit. PSD-istii nu mai au nevoie de medici acum, nu este an electoral, şi chiar îi încurajează să plece din ţară (reduc costul cu salariile).

Bomboană pe coliva o să vină de luni, 8 ianuarie 2018. V-am tot anunţat (deşi mă aşteptam să fie mai devreme). Luni BNR decide să crească dobânda de politica monetară. Prima creştere dintr-un ciclu de creşteri de dobândă pe care le vom vedea în 2018.

P.S. Îl declar oficial pe Tudose -gluma anului 2017. În 2008 a fost şi criză economică şi incompetenta celor care au condus.”, a scris Cîțu, pe rețeaua de socializare.