CRIMA DIABOLICĂ a unei FEMEI din BUCUREȘTI! COMPLOTUL pentru a ASCUNDE fapta, dejucat de POMPIERI

CRIMA DIABOLICĂ a unei FEMEI din BUCUREȘTI! COMPLOTUL pentru a ASCUNDE fapta, dejucat de POMPIERI

Pompierii chemați să stingă un foc izbucnit în Capitală au descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat. Informațiile de până acum indică faptul că iubita lui l-ar fi ucis și după ar fi pornit intenționat focul pentru a-și ascunde fapta.

Fapta oribilă a avut loc vineri seara, în zona Pieței Colentina din București. Femeia, aflată în stare de ebrietate, și-a ucis iubitul cu o farfurie, după care i-a dat foc casei acestuia. După ce martorii au apelat 112 pentru a anunța incendiul, polițiștii sosiți la fața locului au ascultat mărturia femeii, care și-a recunoscut crima și planul de a o ascunde.

 

„În jurul orei 20,00, prin apel 112 a fost sesizat un incendiu pe şos. Colentina, sector 2. La faţa locului s-au deplasat echipe de pompieri şi poliţişti ai Secţiei 7. Au fost evacuaţi mai mulţi locatari, iar după stingerea incendiului, în apartament a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat”, a transmis Biroul de presă al Poliției Capitalei, conform Agerpres.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul omoruri, iar polițiștii lucrează acum pentru a determina întregul context care a dus la săvârșirea crimei, potrivit comunicatului de presă.