Corina Dănilă a făcut să plângă un mare artist

Corina Dănilă a făcut să plângă un mare artist

Oana Sârbu, tenorul Bogdan Ionuţ Mihai, Nelu Ploieşteanu, Adrian Romcescu, Nae Alexandru și formaţia Supermarket încep anul 2018 cu o mega-petrecere în emisiunea „Ieri- Azi – Mâine”, de la TVR 2.

Astăzi, de la ora 15.50, câteva dintre vedetele ce poartă numele Sfântului Ion sunt aniversate în direct, iar oaspeții Corinei Dănilă vor marca momentul cu un pahar de șampanie și alte motive de sărbătoare. Adrian Romcescu a împlinit în urmă cu câteva zile, pe 2 ianuarie, 62 de ani. În paralel cu ziua de naștere, vedeta serbează 45 de ani de carieră. Cu această ocazie, Corina Dănilă, împreună cu trupa Supermarket, l-a surprins cu o interpretare inedită a primei sale melodii. Este vorba de piesa muzicală „S-a întâmplat în pragul iernii”, o compoziție din 1977, care a fost orchestrată chiar de celebrul Sile Dinicu.

„A fost o mare surpriză pentru Adrian Romcescu și asta am și intenționat. M-am pregătit din timp cu Vlad Crețu, de la Supermarket, și pot spune că ne-a ieșit perfect. Mă bucur mult că am avut ocazia să o cânt, pentru că este una dintre cele mai frumoase melodii ale lui Adrian Romcescu. A fost foarte emoționant”, a mărturisit Corina Dănilă.

Oana Sârbu și Bogdan Ionuţ Mihai au și ei o dublă aniversare. Pe lângă ziua de nume, cei doi au împlinit un an de când s-au cunoscut chiar în platoul „Ieri-Azi-Mâine”, într-o emisiune de colinde. Și pentru Nelu Ploieșteanu întâlnirea de astăzi este o surpriză, iar îndrăgita voce a muzicii de petrecere spune că și-a dorit să-l întâlnească pe Adrian Romcescu pe aceeași scenă.

Ne puteți urmări și pe Google News