Regina Elisabeta „nu are o relație strânsă cu Kate”, dar „Meghan o face să râdă”

Regina Elisabeta „nu are o relație strânsă cu Kate”, dar „Meghan o face să râdă”

„Regina o admiră teribil pe Kate (ducesa de Cambridge), dar nu are o relație apropiată cu ea”, afirmă Ingrid Seward, redactor șef al publicației Majesty Magazine, citată de The Sun.

„Cred că Regina și Kate au o relație mai serioasă, dat fiind că de Kate se leagă toată speranța Reginei pentru viitor și Majestatea sa nu vrea să facă nimic care să tulbure această stare de lucruri”, mai spune Seward. „Nu văd ce ar mai avea în comun cu Kate, în afară de datoriile ei regale.”

„Ce o leagă de Kate sunt copiii acesteia și nu cred că Regina poate sta multă vreme fără să vorbească de ei; este o femeie foarte timidă, de aceea un subiect banal precum caii, îi este de ajutor”, a adăugat ziarista, care este și biograf regal. Dacă relația Reginei cu Kate este mai degrabă formală, Majestatea Sa are o legătură mult mai strânsă cu noua sa noră, Meghan, ducesă de Sussex, de 37 de ani, care a intrat în Familia Regală în luna mai 2018, căsătorindu-se cu Prințul Harry (34). „Au în comun dragostea pentru câini, și Meghan știe să o facă să râdă”, spune Seward. Regina „este foarte grijulie cu Meghan și face tot ce poate pentru ca ea să se simtă ca acasă”

 

Ne puteți urmări și pe Google News