Exclusiv. Locul lui Băsescu din Senat, la Parchetul General. Documente

Exclusiv. Locul lui Băsescu din Senat, la Parchetul General. Documente

Ion-Cristinel Marian, care revendică locul de senator rămas liber după plecarea lui Traian Băsescu la Parlamentul European, a depus vineri la prima oră o plângere penală la Parchetul General, după care a mers la președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pe care l-a avertizat să nu atribuie locul pe care-l revendică altcuiva propus de PMP.

Ion-Cristinel Marian a sesizat Parchetul General pentru suspiciuni de fals intelectual și abuz în serviciu. El solicită ridicarea de la sediul PMP a tuturor documentelor ce stau la baza confirmării că subsemnatul nu aș mai fi membru al formațiunii politice, precum și a tuturor care stau la baza Deciziei de indicare a persoanei ce urmează a ocupa locul vacant. În ipoteza identificării vreunui document care să ateste propria-mi manifestare de voință în acest sens, efectuarea unei constatări tehnico-științifice grafoscopice care să infirme-confirme identitatea semnatarului”.

 

El arată că a aflat că “între timp, conducerea centrală a partidului Mișcarea Populară a dispus excluderea subsemnatului din cadrul acestei formațiuni, pretextând că subsemnatul mi-aș fi dat anterior demisia din calitatea de membru (...) Subsemnatul neg cu vehemență existența vreunei asemenea manifestări de voință din partea mea, eu nefiind vreodată demisionar din cadrul Partidului Mișcarea Populară, neformulând și neasumîndu-mi vreodată un asemenea act de dispoziție”.

Ne puteți urmări și pe Google News