Cher, atac necurţător la adresa lui Trump: America nu va mai fi...Intrenauţii nu sunt de acord cu ea

Cher, atac necurţător la adresa lui Trump:  America nu va mai fi...Intrenauţii nu sunt de acord cu ea

Cher a transmis un mesaj pe social media fanilor săi unde le spune că dacă va şi reales Donald Trump pentru al doilea mandat la Casa Albă, 3 noiembrie 2020 va marca ultima zi a Statelor Unite. Nu este primul atac al artistei la adresa preşedintelui SUA. Şi pe problema migraţiei a avut o opinie la fel de dură: susţinând că imigranţii trebuie ajutaţi şi că se comportă ca un dictator.

Cher a transmis un avertismentul celor 3,7 milioane de fani de pe social media: "Este înfricoșător. Dacă Trump câștigă un al doilea mandat America nu va mai fi nimic! ", scrie vedeta, într-un mesaj  destul de alarmant.  

Postarea sa a strâns mii de aprecieri şi sute de distribuiri dar şi comentarii care nu sunt întru totul de acord cu Cher:

"Te iubesc dar nu suntem de acord. Şi republicanii sunt responsabili de situaţia în care suntem. De aceea jumătate din republicani nu-l plac pe Trump. El scutura lucrurile si trebuie să se trezească.  El va fi reales și SUA  va fi mai puternic pentru asta!!" a scris un fan al vedetei.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Nu sunt sigur de unde primesti informatiile tale Cher, dar de unde stau eu lucrurile arată bine în America, cu exceptia Californiei" a comentat un alt utilizator.  

"Trump 2020. Cher, va câștiga. Continua cu munca bună pentru America", este opinia unui alt fan.

Cher este actriță, cântăreață, compozitoare, autoare, producătoare de filme și designer de modă americană de origine armeană. Printre realizările sale în muzică, film și televiziune, a câștigat un premiu Oscar, un premiu Grammy, un premiu Emmy și trei Globuri de Aur.