Ion Țiriac, elogiat în presa internațională! Ce au descoperit jurnaliștiii

Ion Țiriac, elogiat în presa internațională! Ce au descoperit jurnaliștiii

Ion Țiriac, cel mai bogat sportiv din istorie și printre singurii care au reușit să depășească pragul unei averi de un miliard de euro, a ajuns subiect în presa internațională. Jurnaliștii croați sunt hotărâți să afle cum și-a câștigat Țiriac averea.

„Acesta este cel mai bogat sportiv din istorie: Are 35 de copii, a castigat un singur trofeu si are miliarde si miliarde”, scriu jurnaliștii croați de la 100posto.hr.

Totodată, aceștia susțin că Țiriac a reușit să strângă mai mulți bani decât Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovici la un loc.

„Cei trei se pot ascunde în fața celui mai bogat tenismen din istorie. La un loc, nu au averea lui. Acest om este Ion Țiriac, un fost tenismen român cu o carieră fără sclipire, dar plin de bani. Este singurul sportiv din istorie care a reușit să treacă pragul unei averi de peste un miliard de euro ”, mai precizează jurnaliștii.

Ne puteți urmări și pe Google News

„A avut un nas fin pentru alte afaceri. A simțit cum căderea Zidului Berlinului va aduce mulți bani din Vestul Europei către România. Banii i-a investit într-o bancă, o companie de asigurari, o companie aeriană și o agenție de turism”, a publicat publicația croată.

În ceea ce privește viața personală a lui Ion Țiriac, croații scriu că acesta are trei copii oficiali, dar și că a admis că ar mai avea alți 32 în diverse colțuri ale lumii.