Nume greu din MAI, audiat într-un dosar celebru. Sunt implicați Kovesi și Coldea

Nume greu din MAI, audiat într-un dosar celebru. Sunt implicați Kovesi și Coldea

Un personaj-cheie din MAI este audiat la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. Este vorba de chestorul Ioan Dascălu care a fost citat pentru a da explicaţii în dosarul aducerii în ţară a fostului şef FNI, Nicolae Popa.

Fostul chestor MAI, Ioan Dascălu, a fost citat pentru a da explicaţii în dosarul aducerii în ţară a fostului şef FNI, Nicolae Popa. El este audiat la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, transmite Antena 3.

Chestorul susține că are calitate de martor în acest dosar.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul oficial MAI nu a negat faptul că a participat la o şedinţă împreună cu Laura Codruţa Koveşi şi Florian Coldea în care a fost pusă la punct extrădarea lui Nicolae Popa din Jakarta.

Întrebat ce poate să spună legat de aducerea în țară a lui Nicolae Popa, Ioan Dascălu a declarat că „deocamdată nimic, am fost citat în calitate de martor, nu pot să vă spun nimic acum”.

 

Cât despre întâlnirea cu Laura Codruța Kovesi și Coldea, Ioan Dascălu a spus că „a fost o ședință de analiză a modalității de aducere în țară e tot ce pot să vă spun, o analiza”.