Topul celor mai bogaţi copii de miliardari din Rusia. Cel mai bogat moştenitor are o avere de 21,8 miliarde de dolari

Topul celor mai bogaţi copii  de miliardari din Rusia. Cel mai bogat moştenitor are o avere de 21,8 miliarde de dolari

Fiul directorului executiv al companiei petroliere Lukoil, Vagit Alekperov, este cel mai bogat moştenitor din Rusia, cu o moştenire de 21.8 miliarde de dolari. Potrivit unui clasament al celor mai bogaţi copii ai miliardarilor ruşi, Yusuf, fiul de 28 de ani al lui Alekperov va moşteni de la părinţi această avere colosală.

 

Potrivit clasamentului realizat de Forbes,  48 de copii ai magnaţilor ruşi moştenesc averi care însumează peste 238 de miliarde de dolari, potrivit www.themoscowtimes.com

Yusuf este pentru al patrulea an la rând când ocupă primul loc în clasamentul Forbes, care moşteneşte această avere colosală a companiei care împlineşte în acest an 68 de ani de la înfiinţare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe locul doi se situează Viktoria, fiica magnatului rus Leonid Mikhelson, care moşteneşte o avere de 20, 4 miliarde de dolari.

Locul trei  revine celor trei copii ai miliardarului Vladimir Lisin cu o avere de 7, 6 milioarde de dolari, depăşind pe copii industriaşului Andrei Melnichenko, care a ocupat locul în 2018.

Printre cei mai „săraci” copii ai celor mai bogaţi oameni de afaceri din Rusia se numără cei 23 de  urmaşi ai  lui Bank Avraev cu o avere de numai 74 milioane de dolari fiecare.