Fostă campioană de atletism găsită moartă la Roma. Un român este suspectul principal

Fostă campioană de atletism găsită moartă la Roma. Un român este suspectul principal

În cazul uciderii fostei campioane de atletism, tunisiana Imen Chatboui, a fost reţinut un român de 26 de ani, fără locuinţă stabilă, cu antecedente de furturi din locuinţe.

Imaginile camerelor de luat vederi prezente în zona crimei, l-au dat de gol. Corpul lui Imen a fost găsit sub podul de deasupra Tibrului, în plin centrul Romei.

Tânărul de 26 de ani ar fi ucis-o pe Imen la finalul unei discuţii pornită din motive încă neclare, Cei doi, după primele cercetări, au petrecut seara împreună într-un local din centru şi cu ei mai era o persoană. În timpul nopţii s-au oprit pe podul Sisto. A început o ceartă la sfârşitul căreia românul ar fi ucis-o. Una dintre ipotezele anchetatorilor ar fi că bărbatul a acţionat în acest fel, fiindcă i se refuzaseră avensurile.

Tânăra ar fi fost înregistrată de camerele de supraveghere în mai multe rânduri în drumul său până la podul Sisto când, românul s-a apropiat pe la spate, a apucat-o de glezne, aruncând-o în gol. În acel moment Imen era sprijinită de parapetul podului, aparent beată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Agresorul, după ce a aruncat-o în gol, ar fi coborât scările, s-ar fi apropiat de corpul fetei pentru a face dispărute elemente ce ar fi putut duce către el, ca de exemplu celularul. Apoi i-a aşezat geanta sub cap ca să pară că doarme. Până la urmă românul n-a reuşit să-şi piardă urmele, notează Quotidiano.