O asistentă maternală și l-a făcut amant pe copilul luat în plasament

O asistentă maternală și l-a făcut amant pe copilul luat în plasament

Soțul femeii i-a prins în flagrant, în patul conjugal, i-a legat și a sunat la 112.

În mai puțin de trei luni, o asistentă maternală din Timiș și-a transformat copilul pe care l-a luat în plasament în amant. Puștiul nu a împlinit încă 13 ani, fusese abandonat de mamă de la vârsta de un an și jumătate, iar de atunci a fost dat în plasament. Acum face consiliere psihologică zilnic, specialiștii considerând că e traumatizat grav în urma abuzului sexual la care a fost supus.

Totul a ieșit la iveală în 7 mai. Soțul femeii de 48 de ani, din comuna Ghilad, i-a prins pe amanți în flagrant, în patul conjugal. De supărare, bărbatul înșelat i-a legat de pat, așa dezbrăcați cum i-a găsit, apoi a sunat la 112 și a reclamat abuzul sexual. În timpul audierilor au ieșit la iveală mai multe detalii picante, arată sursele EVZ.

Se pare că femeii i s-au aprins călcâiele după puști la scurt timp după ce l-a adus acasă, apoi a început să îl „inițieze”. În ziua în care au fost prinși, femeia i-a cerut băiatului să o însoțească în dormitor unde l-a dezbrăcat și a întreținut relații intime cu el. În timpul discuțiilor cu psihologii, copilul a spus că nu știe exact data la care a început să întrețină relații intime cu „mama”.

Ne puteți urmări și pe Google News

El a relatat două astfel de evenimente și a menționat că au avut relații sexuale orale și normale. Asistentul maternal s-a angajat la DGASPC Timiș anul acesta, iar pe băiat l-a luat în plasament în ultimele zile din ianuarie.

„Pedofilia nu este o boală exclusiv masculină”

Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Între timp ea și-a înaintat și demisia către DGASPC Timiș, ocazie cu care contractul de muncă i-a fost desfăcut. „Copilul a fost dus la IML pentru expertizare, apoi a fost mutat într-un centru de urgență și inclus într-un program de consiliere psihologică”, arată Smaranda Marcu, purtătoarea de cuvânt a DGASCP Timiș. Bibliografia de specialitate arată ce urmări lasă astfel de abuzuri, asupra victimelor. „Trebuie înțeles că pedofilia nu este o boală exclusiv masculină. E clar că există o patologie sexuală și a femeii și, chiar dacă relația a fost consensuală, există o traumă, de încredere, în cazul copilului”, explică psihiatrul Gabriel Diaconu.