Declaraţii de ultimă oră ale lui Dragnea după audierea candidaţilor la funcţia de judecător al CCR

Declaraţii de ultimă oră ale lui Dragnea după audierea candidaţilor la funcţia de judecător al CCR

Liviu Dragnea a afirmat, marţi, după ce Gheorghe Stan a fost audiat de comisia judirică din Camera Deputaţilor pentru ocuparea funcţiei de judecător la CCR, că acesta este recomandat de PSD şi este calificat pentru a ocupa acest post.

„De ce nu ar fi?! Eu l-am votat. Eu nu mi-am permis să jignesc sau să cert niciun judecător de la CCR și niciun candidat pentru CCR. E o instituție pe care trebuie să o respectăm", a afirmat Dragnea, potrivit dcnews.ro

Marţi a avut loc audierea, de către comisia juridică, de disciplină și imunități a Camerei Deputaților României, a tuturor candidaţilor pentru funcţia de judecător la CCR

Gheorghe Stan, propus de PSD pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţională din partea Camerei Deputaţilor, a afirmat, la rândul său că are vechime în sistemul judiciar şi consideră că poate face faţă acestei funcţii.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Este pentru prima dată când vorbesc în calitate de magistrat în faţa unei comisii a Parlamentului. (...) Am o vechime de peste 20 de ani în funcţia de procuror, timp în care mi-am îndeplinit atribuţiile cu imparţialitate şi obiectivitate, urmărind în permanenţă respectarea statutului de magistrat şi respectarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor", a zis Gheorghe Stan.