Bărbat înjunghiat de tatăl său în timpul mesei de Paști

Bărbat înjunghiat de tatăl său în timpul mesei de Paști

Un bărbat din județul Timiș a fost la un pas să își omoare copilul, după ce a înfipt cuțitulș în el. Numai o minune l-a salvat pe acesta. Și un vecin, care, în disperare, a artuncat cu un scaun în agresoprul dezlănțuit.

Sărbătorile s-au încheiat la spital și la poliție pentru o familie din localitatea timișeană Ianova, comuna Remetea Mare. În seara celei de-a doua zi de Paști, un bărbat în vârstă de 74 de ani și-a înjunghiat fiul în vârstă de 41 de ani, cu un cuțit luat din bucătărie. Cei doi se aflau la masă, împreună cu un vecin, după ce fuseseră să vadă de animale.

Victima a fost lovită în zona abdomenului, fiindu-i atins și un plămân, inima, iar o coastă fiind fisurată. Medicii au reușit să-i salveze viața victimei.

Polițiștii de la Investigații Criminale l-au reținut pe bătrânul acuzat de tentativă de omor pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat astăzi în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În timpul anchetei, bătrânul a recunoscut agresiunea, și a spus că totul a începutr cu ani în urmă, la mijloc fiind anumite neînțelegeri financiare nerezeolvate.

Ne puteți urmări și pe Google News