Știre-bombă! Vedeta a șocat pe toată lumea. Vom avea o nouă religie? Deja are sute de „adepți”. News alert

Știre-bombă! Vedeta a șocat pe toată lumea. Vom avea o nouă religie? Deja are sute de „adepți”. News alert

Kanye West și Kim Kardashian formează unul dintre cele mai invidiate cupluri de la Hollywood. Cântărețul are tot ce își poate dori cineva: o familie frumoasă, o carieră de invidiat, o locuință frumoasă.

Cu toate acestea se pare că nu vrea să se limiteze la succesul de care se bucură în industria muzicală și în afaceri, ci ar plănui să pună bazele unei noi religii și să își facă propria Biserică!

Mai nou, se pare că artistul ține „slujbe de duminică”. Mai mult decât atât, Kayne West a susținut o astfel de „slujba” chiar și în cadrul celebrului Festival Coachella.

Conform revistei People, Kanye West plănuiește acum să pună bazele unei noi religii și să își facă propria Biserica.

Ne puteți urmări și pe Google News

Se pare că artistul ține deja de ceva vreme „slujbe de duminică” în apropierea reședinței sale din Calabasas.

Însă „slujba” pe care a ținut-o în cadrul Festivalului Coachella a reușit să strângă laolaltă peste 50.000 de oameni,, printre care și Chance The Rapper, Donald Glover, Kid Cudi, DMX, Travis Scott și Hailey Baldwin.

Succesul de care a avut parte la acest eveniment l-a făcut pe Kanye West să ia în considerare ideea înființării unei noi religii și a propriei Biserici.

Mai exact, spun surse din apropierea artistului, acesta vrea să îi apropie pe oameni de Iisus prin artă și cu ajutorul unei comunități de oameni care se iubesc și se susțin unii pe ceilalți.