Hagi, din nou în fotbalul mare

Hagi, din nou în fotbalul mare

Ianis are șanse mari să semneze cu FC Sevilla, grupare de top din Primera Division

Ianis Hagi (20 de ani) se pregătește de o nouă aventură în fotbalul european. După dezamăgirea trăită în perioada în care a fost legitimat în Italia, la Fiorentina (2016 - 2018), mijlocașul ofensiv va pleca de la FC Viitorul, la finalul acestui sezon.

Gică Hagi, tatăl și antrenorul lui Ianis, a anunțat că sunt șanse mari ca fotbalistul să prindă un transfer. „Va fi foarte greu să-l mai ținem de la vară”, a spus tehnicianul echipei dobrogene. În ultima vreme s-a vorbit despre interesul celor de la Standard Liege.

Standard Liege oferă 3 milioane de euro

Ne puteți urmări și pe Google News

Belgienii au făcut o afacere foarte bună cu Răzvan Marin, pe care l-au cumpărat de la Viitorul și l-au vândut în această primăvară la Ajax Amsterdam. Așa că „roș-albii” ar încerca să dea o nouă lovitură și cu Hagi junior, pentru care oferă 3 milioane de euro. Însă, ziariștii spanioli de la „AS” au anunțat că, interesați de internaționalul român sunt și oficialii grupării FC Sevilla (locul 4 în Primera Division). Andaluzii se pregătesc să demareze negocierile cu Hagi senior, pentru un ca mutarea să se materializeze la vară.

„Corleone” anunță un transfer la Barcelona!

Ieri, Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a făcut un anunț suprinzător. „Corleone” a dezvăluit că a călătorit la Barcelona, în același avion în care se aflau Gică Popescu, Gheorghe și Ianis Hagi, dar și George Ogăraru. „

În avionul către Barcelona, am fost cu Gică Hagi, Ianis Hagi, George Ogăraru și Gică Popescu. La meciul dintre Barcelona și Manchester United va sta doar Gică Popescu. Cred că se face un transfer al lui Ianis în Spania. Cred că Ianis va ajunge la Barcelona. Nu la Espanyol, că e prea slabă. Informația este că doar Popescu se duce la meci. De ce a mers și Ogăraru în Spania? Asta e informația. Eu am văzut multe în fotbal și cred că e vorba de un transfer”, a afirmat Dragomir la Pro X.