Gigi Becali și-a ales favoritul: „El este singurul mare antrenor din România!”

Gigi Becali și-a ales favoritul: „El este singurul mare antrenor din România!”

După remiza albă a FCSB-ului cu CFR Cluj, din Gruia, Gigi Becali, patronul „roș-albaștrilor”, a vorbit la superlativ despre Gică Hagi, antrenorul-finanțator de la FC Viitorul.

„Singurul care este mare antrenor în România este Hagi. Joacă cu unii pe acolo, îi pune pe copiii ăia şi joacă fotbal. E singurul antrenor, cel mai bun. Petrescu a luat ce a vrut el. De abia acum zic şi eu că Ianis va fi mare fotbalist. Pasa pe care i-a dat-o lui Ganea, aia mi-a placut mai mult decât golul”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport. 

Hagi a lucrat sub comanda lui Gigi Becali, la FCSB, în 2007, dar „Regele” a părăsit gruparea după o serie de neînțelegeri cu latifundiarul din Pipera.

„Nu mai puteam. Drumul se închisese. Îmi pare rău, dar mi s-a întins o cacealma. Eu cred că am puterea să i-o spun lui Gigi că nu face bine ce face. Nu numai că ia noțiunea de antrenor, dar nu se oprește aici. Distruge și jucătorii. Azi e bun, mâine îl dau afară, sau la divizia C. Din păcate, asta e”, spunea Gică Hagi la vremea respectivă.

Ne puteți urmări și pe Google News