Vremea. Când vor crește temperaturile? Ce ne așteaptă în această săptămână

Vremea. Când vor crește temperaturile? Ce ne așteaptă în această săptămână

Vremea. Conform meteorologilor, după ce zilele trecute am avut parte de averse, ploi, însoțite de descărcări electrice și temperaturi modeste, în intervalul săptămâna 15 – 21 aprilie 2019, vremea se apropie de normalul termic al acestei perioade.

Vremea. Cerul se va menține în continuare noros, iar izolat se vor înregistra precipitații mixte, , dar se poate observa o creștere a îmbunătățire considerabilă. Temperaturile cresc în a doua parte a săptămânii, iar până atunci, precipitațiile și norii își vor face simțită prezența. Până în data de 17 aprilie, se anunță maxime în jurul a 13 grade Celsius.

Vremea. După data de 17 aprilie, temperaturile vor începe să crească cu câte 2 grade. Spre finalul intervalului se anunță revenirea la temperaturi normale, cu maxime de 18-19 grade Celsius, în medie. Minimele vor acea o evoluție similară, media lor fiind în scădere spre 2-3 grade Celsius, în intervalul 16-18 aprilie, apoi în creștere, în diminețile de 20 și 21 aprilie.

De Florii, în Capitală vremea va fi frumoasă, cu toate că cerul va fi înnorat. Maximele zilei vor fi cuprinse între 21 și 18 grade Celsius, iar vântul va sufla în rafale de 25 de kilometri pe oră.

La munte, de Florii, cerul va fi parțial noros, gradele din termometre se vor încadra între 11 și un grad Celsius, iar vântul va sufla în rafale de 18 kilometri pe oră.

 

Ne puteți urmări și pe Google News