Sexy-moldoveanca a provocat isterie pe străzile din Londra. Mii de oameni s-au înghesuit pentru a imortaliza momentul. Pozele au devenit virale

Sexy-moldoveanca a provocat isterie pe străzile din Londra. Mii de oameni s-au înghesuit pentru a imortaliza momentul. Pozele au devenit virale

Daria Rodionova este o tânăra originară din Republica Moldova, stabilită la Londra. Aceasta este model și antreprenor și deține un bolid Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce.

Potrivit autoblog.md, pentru a-l decora cu 2.000.000 de cristale Swarroski Daria a investit o sumă impresionată.

Pentru a își îndeplini dorința, Daria Rodionova și-a dus mașina la atelierul Carsincloaks, unde specialiștii au avut nevoie de 700 de ore pentru a-i îndeplini dorința.

Modelul Aventador LP750-4 SuperVeloce a fost făcut în 600 de exemplare și are un motor V12 aspirat de 6.5 litri, care produce 750 de cai putere si un cuplu de 690 Nm. Mașina prinde 100 km/h în doar 2.8 secunde. Aceasta a costat circa 350.000 euro înainte de a fi „tunată”.

Ne puteți urmări și pe Google News

În momentul în care a ieșit cu e ape străzile din Londra, sute de oamenii s-au adunat în jurnul acesteia pentru a o fotografia, străzile fiind astfel blocate.

Pasiunea pentru mașinile de lux se poate oberva și pe contul său de Instagram, unde sexy – moldoveanca postează constant poze cu bolidurile de lux, semn că  este extrem de mândră de achizițiile sale. De asemnea, Daria Rodionova nu ratează nicio expoziție în care sunt expuse autobobilele de ultimul răgnet, aceasta călătorid în orice colț al lumii pentru a „vâna” cele mai scumpe și exlusivite mașini.

Daria Rodionova a devenit celebră atât pentru automobilul său încrustat cu diamente, cât și pentru coleția impresionantă de mașini pe care o deține.