Asia Express. Momente dramatice pentru cea mai iubită echipă. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Asia Express. Momente dramatice pentru cea mai iubită echipă. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Asia Express. Ultima ediție a emisiunii Asia Express a avut un final la care nimeni nu se aștepta. Cea mai bună, dinamică și carismatică echipă a fost eliminată!

Ana Morodan și Adrian Teleșpan s-au întors în România, dar se pare că decizia nu a avut un impact negativ asupra celor doi îndrăgiți concureți.  Cu toate că au depus tot efortul și și-au consumat toate resursele pentru a ajunge în fianlă, Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost nevoiți să se întoarcă în România, după ce elefantul din cutie a fost unul roșu, scrie Cancan.

Gina Pistol a deschis cutia în fața celor doi membri, însă, din păcate, elefantul a fost de culoare roșie, asta a însemnat faptul că au părăsit competiția. Momentul a fost unul plin de tensiune. Ana Morodan a mărturisit că toată această experiență a fost ca o lecție de viață pentru ea.

Morodan și Teleșpan au pornit la cursa pentru ultima șansă împotriva echipelor formate din Cocuța și Bogdan Boantă și echipa formată din Ruby și Robert, iubitul ei.

Eliminarea nu i-a întristat deloc, cei doi își doreau mult să se întoarcă în România. „Ne vedem în România”, le-a transmis Ana Morodan celor rămași în competiție. Abia așteaptă ca Boantă și Cocuța să se întoarcă în țară pentru a ieși împreună deoarece ei se consideră foarte buni prieteni.

Asia Express pentru mine a însemnat o doamnă care a venit să mă îmbrățișeze fără motiv, a însemnat multe momente de nervi, multe momente de liniște și de detașare și Asia Express a însemnat toți oamenii ăștia și toți cei care au fost cu noi” a spus Ana Morodan la Antena 1.  „Pentru mine, Asia Express a însemnat să descopăr mai multe lucruri, să descopăr această proastă, absolut superbă, plină de umor, pe care o știam destul de bine, dar este omul care mi-a deschis ochii. Sper să aveți de câștigat la fel de mult cum am avut eu de câștigat după această experiență” a spus și Adrian Teleșpan.

 

 

Ne puteți urmări și pe Google News