Doliu în PNL. Anunțul a fost făcut la miezul nopții. „Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei îndurerate”

Doliu în PNL. Anunțul a fost făcut la miezul nopții. „Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei îndurerate”

Doliu în PNL. Din păcate, ieri, Ștefan Holban, membru al partidului care a candidat la alegerile locale pentru primăria din Suraia, Vrancea, a murit. Pentru toți cei care îl cunoșteau, vestea a căzut precum un trăsnet.

„PNL Filiala Vrancea este alături de familia fostului nostru coleg de la Suraia, Ștefan Holban, cel care a trecut ieri la cele veșnice. Candidat la Primăria Suraia în anul 2016, Ștefan Holban a fost un liberal pregătit mereu să susțină proiectele în care credea, apreciat de cei apropiați dar și de oamenii din comunitatea în care a trăit. Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei îndurerate”, au scris pe Facebook cei de la PNL Vrancea.

Reamintim că, recent, un alt membru extrem de valoros al PNL s-a stins din viață.

Doctorul bârlădean Aurel Ionescu Moțet, cetățean de onoare al orașului și fondatorul PNL Vaslui, în 1990, a murit la vârsta de 95 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Organizația Partidului Național Liberal Bârlad a primit cu tristețe vestea trecerii în neființã a distinsului doctor și om politic Aurel Ionescu-Moteț, personalitate marcantã a politicii bârladene și vasluiene, președinte de onoare al Partidului Național Liberal Vaslui. „Popularitatea imensã de care s-a bucurat prin prisma profesiei sale de doctor, precum și puterea de convingere extraordinarã, au determinat mulți bârladeni, dar și oameni din zona de sud a județului , sã se alãture familiei liberale, încununându-i eforturile depuse în consolidarea democrației în societatea bârlãdeanã și vasluianã.

Domnul doctor Aurel Ionescu-Moțet a fost fondator al Partidului Național Liberal Bârlad (1990) și al filialei PNL Vaslui , al cãrei președinte a fost între anii 1992-1998. În aceastã perioadã a fost candidat al Partidului Național Liberal la funcția de primar și a fost consilier local al municipiului Bârlad și consilier județean. În aceste momente triste pentru familie și pentru toți cei ce l-au cunoscut și prețuit, adresãm tuturor un cuvânt de mângâiere sufleteascã și le încredintãm întreaga noastrã compasiune. Sincere condoleanțe”, scria la momentul respectiv PNL Bârlad.