Meteo. Vești noi de la ANM. Vremea se încălzește

Meteo. Vești noi de la ANM. Vremea se încălzește

Meteo. Experții de la ANM vin cu o nouă prognoză pentru următoarele zile. Începând de sâmbătă, vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor.

Meteo. Sâmbătă, 30 martie, vremea va fi în general frumoasã şi se va încãlzi uşor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând estul şi sud-estul ţãrii, unde va fi variabil, cu înnorãri pe parcursul zilei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului la munte, şi pe arii restrânse în nordul Moldovei, scrie Antena3.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 19 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice şi sud-vestice, iar cele minime se vor situa între -5 şi 8 grade. Izolat va fi ceaţã, iar în estul Transilvaniei se vor menţine condiţiile de brumã.

Ne puteți urmări și pe Google News

Presiunea atmosferică va scãdea dinspre nord, dar la valori apropiate de normalul baric.

Duminică, temperaturile mai urca puţin, cerul va fi variabil în Carpaţii Meridonali şi de Curburã şi mai mult senin în restul zonei de munte.

Luni, temperaturile scad în masivele nordice dar temperaturile se menţin peste normalul perioadei. Ziua, va ploua pe suprafeţe mici iar în noaptea de luni spre duminică, la altitudini mari, se anunţă lapoviţa şi ninsoare.