Liviu Dragnea, dușmănit de un alt lider important. Lista PSD pentru europarlamentare poate naște un nou scandal

Liviu Dragnea, dușmănit de un alt lider important. Lista PSD pentru europarlamentare poate naște un nou scandal

Vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, pare nemulțumit de faptul că nu se mai regăsește pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Acesta a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj ce poate fi interpretat în mai multe moduri.

Actualul europarlamentar PSD, Ioan Mircea Pașcu, nu se regăsește pe lista PSD pentru alegrile europarlamentare din acest an. Motiv pentru care a postat pe Facebook un text care pare să aibă un singur adresant: actualul șef suprem din Kiseleff.

Ioan Mircea Paşcu, vicepreşedinte al Parlamentului European, transmite un mesaj dur după stabilirea listei PSD pentru alegerile europarlamentare. Acesta nu a fost inclus, cu toate că este un parlamentar european respectat la Bruxelles. Fără să menţioneze vreun nume, fostul ministru al Apărării din Guvernul Năstase pare să se refere la Liviu Dragnea.

„Trebuie fie să ai un simț de conservare atrofiat, fie tendințe sinucigașe, dacă atunci când și așa ai puțini oameni apropiați, să faci tot posibilul să ți-i îndepărtezi și pe aceștia! Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, chiar dacă e tot atât de adevărat că fiecare pasăre pe limba ei piere!?”, a scris Ioan Mircea Paşcu pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lista pentru alegerile europarlamentare decisă în ședința PSD de luni, 25 martie, are următoarea componență:

1. Rovana Plumb

2. Carmen Avram

3. Claudiu Manda

4. Preotul Chris Terhes

5. Dan Nica

6. Maria Grapini

7. Dragoș Benea

8. Victor Negrescu

9. Tudor Ciuhodaru

10. Andi Cristea.