Ursuleţ de pluş criminal. Copilă de 18 luni, sufocată în somn de ursuleţul său preferat

Ursuleţ de pluş criminal. Copilă de 18 luni, sufocată în somn de ursuleţul său preferat

A fost găsită moartă în pătuţ de mama sa, Dexy-Leight Walsh, ucisă de un ursuleţ. Connie Rose a murit la doar 18 luni, în casa sa din Scoţia. Feţiţa adora ursuleţul său de pluş şi nu adormea niciodată fără el, dar tocmai acel ursuleţ a sufocat-o în somn. Ursuleţul fusese aşezat de-a lungul patului pentru a o împiedica să cadă între perete şi pat.

Mama s-a hotărât să vorbească despre povestea fiicei sale pentru a sensibilza părinţii de a nu lăsa jucării de pluş şi jucării în pătuţurile copiilor când sunt atât de mici. Connie, în somn, s-a întors şi trebuie să-şi fi sprijinit faţa de adorata sa jucărie din pluş, un gest care în profunzimea somnului unui copil atât de mic a fost fatal: fetiţa a făcut o criză respiratorie şi a murit.

Când s-a dus s-o trezească pe Connie şi-a dat seama că nu  mai simţea nimic, nu respira, nu se mişca, a încercat s-o readucă în simţiri, după cum relatează Mirror, dar, din păcate, era prea târziu. ''M-am învinovăţit pentru cele ce s-au întâmplat. Nu puneţi nimic în pătuţul copiilor voştri'', a spus tânăra de 24 de ani, adresându-se tuturor părinţilor. ''Lăsaţi-i liberi, cu patul gol fiindcă vă puteţi trezi ca mine şi să regretaţi toată viaţa. Dacă un copil este salvat fiindcă aţi ascultat de sfatul meu, atunci Connie n-a murit degeaba''. Pe reţelele de socializare, unde Dexy a postat şi un filmuleţ, mii de părinţi declară că au mutat toate jucăriile din pătuţurile copiilor lor şi-şi exprimă compasiunea pentru cele întâmplate tinerei mame.

 

Ne puteți urmări și pe Google News