Bombă pe „Bernabeu”: Jose Mourinho se întoarce la Real Madrid

Bombă pe „Bernabeu”: Jose Mourinho se întoarce la Real Madrid

Ramon Calderon, fostul președinte al „galacticilor”, a anunțat că lusitanul va deveni în câteva zile noul antrenor al madrilenilor.

Rămasă fără perspectivă în acest sezon, după eliminarile din Champions League, Cupa Spaniei, dar și ratarea titlului în La Liga (fiind la 12 puncte în urma liderului FC Barcelona, cu 12 etape înainte de finalul campionatului), Real Madrid (pregătită în prezent de Santiago Solari) speră să se salveze prin revenirea lui Jose Mourinho (56 de ani) la echipă.

Ramon Calderon (67 de ani), fostul conducător al lui Real în perioada 2006- 2009, suține că antrenorul lusitan a bătut, neoficial, palma cu președintele Florentino Perez și va semna în curând un contract valabil pe trei sezoane, urmând să încaseze un salariu uriaș, de 17 milioane de euro pe an. „Madridul l-a sunat pe Zinedine Zidane pentru a reveni, dar el a refuzat, susținând că nu este momentul unei reveniri. Apoi a fost sunat Mourinho care a spus că este foarte fericit să se întoarcă. Sunt 90% șanse să revină, ar putea fi instalat chiar luni (n.r. - astăzi)”, a spus Calderon conform Mundo Deportivo.

Condiția impusă lui Perez

Ne puteți urmări și pe Google News

După aventura nefastă de la Manchester United, Mourinho este liber de contract, dar nu s-a grăbit să se întoarcă în fotbal, și a preferat să se „refugieze” în studioul unei televiziuni britanice, ca analist de fotbal. La Real Madrid, celebrul antrenor portughez a consumat deja un mandat, în perioada 2010-2013, timp în care i-a adus grupării de pe „Santiago Bernabeu” un titlu, o Cupă și o Supercupă a Spaniei.

Totuși, pentru a reveni la Real, Mourinho i-a cerut lui Florentino Perez să „scape” de patru „coloși” din echipă: Sergio Ramos, Marcelo, Karim Benzema și Gareth Bale. Până la numirea în funcție a celui supranumit „The Special One”, Real Madrid ar mai putea pierde un star. Sergio Ramos este gata să plece la Juventus, unde va evolua alături de Cristiano Ronaldo, după ce a avut un schimb dur de replici cu președintele Perez.