Vestea așteptată de fanii Scooby-Doo. Seria live-action cu celebrele personaje, lansată pe Netflix

Vestea așteptată de fanii Scooby-Doo. Seria live-action cu celebrele personaje, lansată pe Netflix

Fanii cunoscutelor personaje din Scooby-Doo vor fi surprinși în următoarea perioadă. Un serial live-action, care aduce toate personajele desenului animat în prim plan, ar putea fi lansat în curând pe Netflix. Totuși, pregătirile pentru această premieră sunt făcute în mare secret. Conform presei din străinătate, serialul live-action se ba baza pe desenul animat Hanna-Barbera. Warner Bros.

Seria live-action Scooby-Doo,  lansată pe Netflix

Noua serie va fi produsă de Television, care a adus recent pe pe Netflix și producția Dead Boys Detectives. Scriitorii Josh Appelbaum și Scott Rosenberg vor prelua și funcția de producători executivi. Aceștia vor lucra alături de André Nemec și Jeff Pinkner.

Totodată, Greg Berlanti, Sarah Schechter și Leigh London Redman vor fi producători executivi prin intermediul Berlanti Productions. În prezent, această companie se află sub un contract global la WBTV.

A murit unul dintre creatorii celebrei serii

Joe Ruby, unul dintre creatorii celebrei serii de desene animate Scooby-Doo, a murit în urmă cu patru ani. Alături de Ken Spears, acesta a contribuit la crearea personajelor îndrăgite de copii din întreaga lume.

Ne puteți urmări și pe Google News

Până în ultimele clipe ale vieții, Ruby a rămas dedicat scrisului și creației. Sam Register, directorul de animație de la Warner Bros, a precizat, imediat după anunțul decesului, că Ruby a contribuit la transformarea dimineților de sâmbătă într-o experiență specială pentru mulți copii.

„A fost unul dintre cei mai prolifici creatori din industria noastră. Ne-a făcut cadou unele dintre cele mai iubite personaje animate și a fost o bucurie să îl avem la studioul nostru”, a afirmat acesta.

Netflix

Netflix. Sursa foto: pixabay

Seria Scooby-Doo, lansată în curând pe Netflix

Unul dintre cele mai cunoscute filme Scooby-Doo a fost lansat în 2002, avându-i în rolurile principale pe Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Matthew Gillard și Linda Cardellini. Vocea îndrăgitului personaj Scooby a fost furnizată de

Neil Fanning. Filmul a avut un mare succes, aducând încasări de peste 250 de milioane de dolari la nivel mondial.