Rapperul american R. Kelly, după gratii pentru neplata pensiei alimentare

Rapperul american R. Kelly, după gratii pentru neplata pensiei alimentare

Nerespectarea unui ordin judecătoresc, prin care era obligat să plătească pensie alimentară fostei sale soţii, Andrea Kelly, care i-a dăruit trei copii, îi dă din nou bătăi de cap rapperului american R. Kelly.

Starul a fost reținut miercuri după amiază de oamenii legii, care au dat curs solicitării de a-l aresta pe rapper pentru neplata pensiei alimentare, restanțele cântărețului ridicându-se la nu mai puțin de 161.000 de dolari, potrivit dpa. Cu o lună în urmă, R. Kelly a fost somat de către judecătorul Lori Rosen să achite de urgență suma de bani datorată fostei soții, în caz contrar fiind amenințat cu închisoarea. Pe 6 martie, avertismentul magistratului s-a transformat în realitate, iar Kelly a ajuns după gratii.

Reţinerea starului american are loc la mai puţin de două săptămâni după ce a fost nevoit să plătească o cauţiune de 100.000 de dolari pentru a fi eliberat din penitenciar, unde se afla închis pentru acuzația de abuzuri sexuale împotriva a patru femei.

 Informaţiile legate de divorţul lui R. Kelly - care urmează să fie din nou audiat pe 13 martie, în dosarul său de încălcare a ordinului judecătoresc privind plata pensiei alimentare - au fost păstrate în secret și departe de ochii publicului, însă documente privind pensia alimentară au fost făcute publice în dosarul său penal.

Ne puteți urmări și pe Google News