Captură impresionantă de heroină la Sighetu Marmației. Doi cetățeni olandezi reținuți

Captură impresionantă de heroină la Sighetu Marmației. Doi cetățeni olandezi reținuți

Procurorii DIICOT Maramureș au reținut doi cetățeni olandezi suspectați de introducerea în țară a unei cantități de 84 de kilograme de heroină, cei doi fiind cercetați pentru trafic de droguri de mare risc.

Cei doi suspecți au intrat în României, ieri, la ora 9,33, prin Punctul de trecere frontieră Sighetu Marmaţiei, dinspre Ucraina, într-un autoturism înmatriculat în Germania, potrivit DIICOT. Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat că autoturismul este prevăzut cu un loc special amenajat format prin dublarea porţiunii de şasiu pe suprafaţa cuprinsă zonei locurilor din faţă ale autoturismului. Compartimentul astfel creat, fusese realizat prin sudarea de foi de tablă, cu acces din interiorul autoturismului, pe sub scaunului pasagerului din dreapta faţă.

În compartimentul special amenajat au fost identificate 167 de pachete ce conțineau cantitatea de 84,3 kg heroină. În cursul zilei de astăzi suspecții urmează să fie prezentați Tribunalului Maramureș cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a fost instrumentată cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei.

 

Ne puteți urmări și pe Google News