Giovani Becali, apariție inedită la o petrecere privată. Cine au fost gazdele?

Giovani Becali, apariție inedită la o petrecere privată. Cine au fost gazdele?

În urmă cu câteva zile, Giovani Becali și-a făcut apariția la o petrecere importantă din lumea sportului, pe care familia Dănciulescu a găzduit-o.

Giovani Becali a participat la o petrecere privată organizată de familia Dănciulescu, scrie Wowbiz.

În urmă cu mai bine de doi ani, Ioan Becali a fost eliberat condiționat de către Tribunalul Ilfov, după ce a executat doi ani și șase luni de pedeapsă din cei șase ani și patru luni de închisoare primit în celebrul dosar al trasferurilor.

Inițial, agentul FIFA a preferat să stea cât mai retras și să-și vadă liniștit de afaceri și de familie. Însă, după ce s-a acomodat din nou cu libertatea, machedonul a început să se ocupe atent de firmele sale, care au înregistrat pierderi uriașe în perioadă când el a fost închis. Drept dovadă, atunci când a început să se implice Becali, situația financiară s-a redresat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astfel, că doar din chirii Giovani câștiga lunar în jur de 100.000 de euro, pe spațiile și clădirile pe care le deține. Mai mult, anul trecut, în stilul său, afaceristul a reușit să mai dea un tun imobiliar, a vândut un teren în valoare de 4.000.000 de euro și a scăpat astfel de toate problemele.