Lovitură grea pentru omul lui Dragnea. Sesizarea a fost admisă, răspunsul va afecta PSD

Lovitură grea pentru omul lui Dragnea. Sesizarea a fost admisă, răspunsul va afecta PSD

Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare ( CNATDCU) a admis sesizarea privind teza de doctorat a lui Darius Vâlcov.

Sesizarea a fost făcută pentru teza de doctorat a lui Darius Vâlcov, intitulată „Perfecţionarea managementului financiar al întreprinderii în perspectiva aderării României la Uniunea Europeană”, susținută la Academia de Studii Economice, informează news.ro.

„Sesizarea respectă cerinţele OM 3482/24.03.2016 şi este transmisă către CNATDCU în vederea demarării de analizare şi soluţionare a acesteia”, arată Consiliul.

Consilierul pe probleme economice a premierului Dăncilă, Darius Vâlcov, este acuzat că și-a plagiat mai mult de jumătate din lucrarea de doctorat.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Pentru că nu era suficientă decredibilizarea mea, cu invenţii privind lingouri şi bani ascunşi prin cimitire, mai nou, o parte din cei 19.000 de angajaţi ai SRI (am inclus aici şi acoperiţii), cataloghează teza mea de doctorat drept una parţial plagiată. Răspunsul meu este simplu: EXCLUS!”, a fost răspunsul lui Vâlcov.