FCSB scoate din depresie pierzătoarele Ligii I

FCSB scoate din depresie pierzătoarele Ligii I

„Roș-albaștrii” le-au repus pe picioare pe Dunărea Călărași și Concordia Chiajna, echipe care colecționaseră o serie impresionantă de înfrângeri.

Cu un nou antrenor pe bancă - Mihai Teja - FCSB continuă să joace mediocru în campionatul intern. „Roș-albaștrii” sunt plafonați, n-au fantezie, nerv și respiră greu într-o competiție cu un nivel calitativ dezastruos.

 

Au acuzat un penalty neacordat

Ne puteți urmări și pe Google News

 

În ultima etapă, echipa lui Teja a remizat, în deplasare, contra Concordiei Chiajna, scor 0-0. Oficialii vicecampioanei și-au vărsat mânia pe arbitrul Adrian Cojocaru, cel care n-a acordat penalty la un duel între Andrei Marc și Dennis Man. „Trebuia să dea penalty, dar nu știu de ce nu a dat. Nu pot să dau vina pe vreun jucător. Au luptat, dar e și terenul ăsta. Cert e că dacă faci 2 egaluri cu Dunărea Călărași și Concordia Chiajna, nu poți să ridici pretenții la titlu”, a spus Becali. „Știți ce mi-a spus Cojocaru după meci? «Nu puteam să dau penalty, că a atins mingea». Poftim?”, a tunat și Meme Stoica. Dincolo de greșeala arbitrului Cojocaru, FCSB n-a reușit să învingă o echipă aflată în degringoladă. Până la ora meciului cu „roșalbaștri”, Chiajna adunase o serie de opt înfrângeri consecutive. Mai mult, Concordia a câștigat ultimul meci în campionat, pe 29 octombrie 2018, scor 0-1, pe terenul celor de la FCSB. Oamenii lui Mihai Teja s-au împiedicat, în acest an, pe terenul Dunării Călărași (scor 1-1).

 

Dunărea a făcut valuri după întâlnirea cu oamenii lui Teja

 

„Roș-albaștrii” au fost nepu tincioși în fața unei echipe care avea șase eșecuri consecutive și care nu mai învinsese pe nimeni de la data de 15 septembrie (3-2 cu Botoșani). Egalul obținut în fața FCSBului a fost tonifiant pentru călărășeni. Ulterior, oamenii lui Dan Alexa au trecut de Concordia Chiajna, scor 2-1, și au remizat la Voluntari (scor 0-0).