VREMEA. Vești SPECTACULOASE de la meteorologi! Ce ANUNȚĂ prognoza METEO

VREMEA. Vești SPECTACULOASE de la meteorologi! Ce ANUNȚĂ prognoza METEO

Vremea. După o zi cu cod galben, prognoza meteo anunţă pentru ziua de miercuri o reducere considerabilă a precipitaţiilor, care se vor mai înregistra doar local şi pentru scurtă durată. În Bucureşti, pe parcursul zilei, se vor înregistra 6 grade.

 

În nopatea de marți spre miercuri, cerul va avea înnorări, însă aria precipitaţiilor va fi în restrângere. Va ninge în zonele montane, cu precădere în masivele sudice, iar pe arii restrânse în Transilvania şi în Moldova, în timp ce în Oltenia şi Muntenia treptat vor predomina ninsorile. În Dobrogea, trecător şi izolat, vor fi mai ales ploi. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 şi 1 grad.

Miercuri, vremea va fi specifică unei zile obişnuite de februarie din punct de vedere al valorilor termice. Ziua, temperaturile maxime vor fi între -2 şi 8 grade Celsius, iar, noaptea, minimele coboară între -12 şi -2 grade. Ninsorile şi ploile se vor reduce în cursul zilei. Vor fi doar înnorări temporare, iar precipitaţiile vor fi slabe, în special sub formă de ninsoare dimineaţa, în sudul ţării, iar după-amiază în regiunile din nord şi nord-est.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vântul va avea intensificări în zona de munte, unde, pe creste, va fi viscol. Va bate cu unele intensificări mai moderate şi în Dobrogea, Moldova şi sudul Banatului. Presiunea atmosferică se va menţine în jurul valorilor de zilele trecute.

În Capitală, cerul va fi variabil cu înnorări în prima parte a zilei, dar probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă de -6...-4 grade. Presiunea atmosferică nu va avea variaţii semnificative.