RĂSTURNARE DE SITUAȚIE: Borcea SCAPĂ de CONDAMNARE! Dezvăluiri ULUITOARE făcute de Gigi Becali

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE: Borcea SCAPĂ de CONDAMNARE! Dezvăluiri ULUITOARE făcute de Gigi Becali

Gigi Becali anunță intențiile ascunse ale lui Cristi Borcea. Finul său i-a mărturisit totul. Detalii incredibile despre planul fostului acționar Dinamo.

Cristi Borcea s-a întors în spatele gratiilor după o foarte scurtă perioadă petrecută în libertate. Acesta a pus deja un plan la cale pentru eliberarea sa, potrivit Pro Sport.

Gigi Becali a declarat că știe de la finul său că pedepsele i se vor contopi, urmând ca fostul acționar al Dinamo să petreacă doar câteva luni la închisoare.

După ce va ști exact ce perioadă are de executat, acesta va înainta o primă cerere de eliberare condiționată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gigi Becali a declarat că Borcea simțea că va intra din nou după gratii: „Asta e situaţia, eu am vorbit aseară cu el. Eu nu credeam că se poate întâmpla aşa ceva pentru că el a fost achitat în primă instanţă. El parcă simţea. Eu i-am spus că nu se poate întâmpla nimic pentru că a fost achitat pe fond.”

Finanțatorul FCSB consideră că finul său nu va sta prea mult timp la Penitenciarul Rahova: „O să trebuiască să contopească pedepsele şi să rezulte o nouă pedeapsă, care, conform legilor, nu poate depăşi zece ani, adică dublul pedepsei de bază de cinci ani, adică cea mai grea. El a făcut cu totul, cu câştig, aproape şase ani, iar din zece ani trebuie să facă şase ani şi opt luni, adică două treimi din pedeapsă. El a făcut vreo şase ani cu câştigul şi cu recursul compensatoriu, va trebui să facă maxim şase luni de puşcărie. El acum se duce acolo, contopirea durează o lună-două. O să dea regim deschis direct, o să-l trimită la muncă şi o să mai facă şase luni şi o să vină acasă. Asta e maxim ce pot să-i facă.”

Cristi Borcea a fost condamnat joi noapte la 5 ani de închisoare în Dosarul Retrocedărilor și s-a predat la Poliția Ilfov, fiind acum în custodia autorităților. El a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova. Acuzațiile care i se aduc sunt legate de atribuirea ilegală a unor terenuri, prejudiciu estimat de DNA la valoarea de 114 milioane de euro. Nouă ani de procese au fost necesari pentru a se ajunge la această sentință.