EA îl părăseşte, EL o ucide cu 75 de lovituri de cuţit: „Ori a mea, ori a nimănui”

EA îl părăseşte, EL o ucide cu 75 de lovituri de cuţit:  „Ori a mea, ori a nimănui”

Tânăra credea că este logodnicul prefect, până când l-a părăsit. El a omorât-o cu 75 de lovituri de cuţit pe iubită, de doar 23 de ani, „vinovată” că a întrerupt relaţia lor. Cei doi s-au cunoscut în 2016 şi încă de la început s-a născut între ei o mare dragoste şi înţelegere. Marți, instanţa din Maidstone l-a condamnat pe viaţă. Judecătorul Adele Williams a declarat că nu va mai fi eliberat niciodată: A fost un act crud şi calculat.

Molly era convinsă că a găsit bărbatul vieţii sale, el fiind mereu dulce, atent şi grijuliu, până când lucrurile s-au schimbat. Joshua a început să devină obsesiv, dorind să controleze tot ceea ce făcea iubita sa, o gelozie maniacală care a forţat femeia să întrerupă relaţia.

Bărbatul de 26 de ani s-a simţit însă trădat de acest gest, şi a început s-o persecute. Fetei îi era teamă, iar în seara când a murit înjunghiată de fostul său logodnic, într-o parcare din Chatham-Kent, Regatul Unit, mărturisise cu puţin timp înainte prietenilor săi că privea mereu înapoi pe stradă, nesimţindu-se niciun moment în siguranţă.

Potrivit relatărilor presei locale, ceea ce l-a trădat au fost camerele de supraveghere din parcare. Când a fost arestat, bărbatul nici măcar nu a negat acuzaţiile şi a recunoscut delictul, adăugând că Molly ar fi trebuit să fie ori a sa, ori a nimănui. Doar pentru el.  Acest caz a tulburat profund Regatul Unit, unde zilele acestea a fost transmis un documentar care relatează povestea acestor doi oameni, subliniind cât de important este să nu ignori niciodată semnalele de alarmă care apar după unele despărţiri, notează theguardian 

Ne puteți urmări și pe Google News