Iohannis semănă SCANDAL în PSD! Decizia care a stârnit IUREȘUL în partidul lui Dragnea

Iohannis semănă SCANDAL în PSD! Decizia care a stârnit IUREȘUL în partidul lui Dragnea

Olguța Vasilescu a atacat, joi seara, partidul din care face parte, după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat-o din nou pentru o nouă numire în Guvern.

Vasilescu, care a fost refuzată pentru a cincea oară de Iohannis, acuză partidul că nu face nimic în această privință, iar președintele își permite să facă acest lucru.
 
„Nu e ceva neașteptat. Dovedește că nu poate să treacă peste ranchiuna personală și blochează un întreg Guvern. Nu e imun la o cercetare penală, eu îi voi face plângere penală, care va putea fi lucrată după ce nu va fi președinte. E abuz în serviciu, se încadrează perfect. Trei avocați mi-au sugerat să fac această plângere penală. E nevoie și o reacție din partea partidului. Suntem cu garda de jos de mult timp și președintele își permite să blocheze activitatea Guvernului. E o însărcinare pe care am primit-o de la partid. Dacă partidul va considera să modifice propunerea, e altă discuție. Deocamdată, partidul nu e dispus să modifice această discuție, nu e cazul”, a declarat Lia Olguța Vasilescu la România TV.
 
Într-o scrisoare trimisă premierului Viorica Dăncilă, preşedintele Klaus Iohannis explică de ce a refuzat să o numească pe Lia Olguţa Vasilescu ca ministru al Dezvoltării
 
Președintele spune că: Olguța Vasilescu nu are pregătirea de specialitate necesară; declaraţiile controversate; atacurile la persoană virulente; limbajul folosit în comunicările publice; presiunile asupra justiţiei.