Ce caută Ponta și Rebega în SUA

Ce caută Ponta și Rebega în SUA

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, un apropiat al taberei Trump încă din timpul alegerilor președintelui SUA, a participat în aceste zile, împreună cu Victor Ponta, la mai multe întâlniri cu oficiali ai SUA.

”De luni împreună cu președintele #PRORomania, Victor Ponta, mă aflu în SUA unde am avut întâlniri cu importanți membri ai congresului pentru România și nu numai. Am discutat despre parteneriatul strategic, energie și viza waiver”, a dezvăluit Rebega pe pagina sa de facebook unde a postat și fotografii de la întâlnirile avute cu congresmenii Devin Nunes, Robert Aderholt, Francis Rooney, Jackie Walorski și Mike Rogers.

Fotografiile apar public imediat după scandalul neparticipării lui Liviu Dragnea la Micul Dejun cu Rugăciune de la Washington, în ciuda anunțului glorios făcut de PSD Teleorman, și vin să să demonstreze că Pro România are cale deschisă peste Ocean tocmai la republicanii apropiați de Donald Trump cu care europarlamentarul român are legături foarte strânse. Laurențiu Rebega l-a susținut de altfel pe actualul președinte al SUA în campania pentru prezidențiale din 2016, fiind prezent în acel moment în turneul electoral al lui Trump și aflându-se în sediul de campanie al acestuia din noaptea alegerilor.

Ne puteți urmări și pe Google News