Va trece BIANCA peste TRĂDARE? Cu cine se IUBEȘTE Victor Slav. Au decis să FACĂ pasul cel mare

Va trece BIANCA peste TRĂDARE? Cu cine se IUBEȘTE Victor Slav. Au decis să FACĂ pasul cel mare

Victor Slav a lăsat în urmă povestea de dragoste trăită împreuna cu Bianca Drăgușanu. Singurul lucru care îi mai leagă este fetița lor, Sofia. De 6 luni de zile, prezentatorul TV este într-o relație cu Raluca Silea, o brunetă senzuală, care a reușit să ajungă la inima lui, Relația lor evoluează pe zi ce trece, astfel că au decis să facă pasul cel mare.

Victor are intenții serioase cu Raluca, dovadă în acest sens stând faptul că a prezentat-o rudelor și prietenilor.

Raluca Silea lucrează la o celebră casă de producţie, unde se ocupă de artiştii în vogă ai momentului, cărora le umple agenda de evenimente şi mai are în grijă promovarea unui magazin online de haine dedicat atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Este și absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice și a lucrat, în trecut, la o companie cunoscută care comercializează produse din tutun.

Bianca Drăgușanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat. Ulterior, şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Ne puteți urmări și pe Google News