Oreste îi mai dă o LOVITURĂ lui Badea, după K.O-ul din MALL: „Singurătatea acestui băiat necopt la 45 de ani”

Oreste îi mai dă o LOVITURĂ lui Badea, după K.O-ul din MALL: „Singurătatea acestui băiat necopt la 45 de ani”

Oreste Teodorescu a recționat după ce Mircea Badea a fost făcut K.O. în cinci secunde de motociclistul Tedi, după o bătaie într-un mall din Capitală.

„Doamne fereşte! Chiar nu-l mai iubeşte nimeni pe băiatul ăsta? Alo, familia, părinţii, colegii… chiar nu realizaţi degradarea neuronală a celui pe care pretindeţi că îl apreciaţi? Să profitaţi de el , să-i păpaţi banii şi să-l încurajaţi în demența lui mi se pare absolut cinic şi grotesc! Oricât de mare e distanţa dintre noi acum, în calitate de fost prieten trag un semnal de alarmă! Nu vă bateţi joc de un om cu grave probleme la mansardă, ajutaţi-l! Efectiv mi-a fost o infinită milă de Singurătatea acestui băiat necopt la 45 de ani… Rușine tuturor care încurajează circul ăsta penibil!”, a scris Oreste pe Facebook.

Mircea Badea a fost făcut knock-out de către Teodor Tedi Constantin, motociclistul care l-a mai bătut în ring și acum aproape cinci ani.   Prezentatorul nu a rezistat în ring decât cinci secunde. Motociclistul, care este campion la lupte l-a făcut K.O din doar două lovituri.   Cei doi s-au confruntat din nou, sâmbătă, într-un centru comercial din București, Mircea Badea fiind dornic să se răzbune după ce a fost învins în 2014 de Tedi Constantin