Planul ASCUNS al lui Liviu Dragnea pentru a ajunge la Cotroceni. Dezvăluiri BOMBĂ al deputatului Cătălin Nechifor. „Liviu Dragnea trage de timp cu bugerul”

Planul ASCUNS al lui Liviu Dragnea pentru a ajunge la Cotroceni. Dezvăluiri BOMBĂ al deputatului Cătălin Nechifor. „Liviu Dragnea trage de timp cu bugerul”

După ce ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici a primit undă verde de la preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şeful social democraţilor revine asupra deciziei şi propune o nouă revizuire a Proiectului de Buget pentru anul 2019. Despre acest lucru a comentat pe pagina sa de socializare, deputatul Cătălin Nechifor, fost apropiat al lui Liviu Dragnea.

Nechifor a plecat de curând din PSD la noul partid al lui Victor Ponta, PRO România, potrivit rtnews.ro

”Bugetul nu va fi promulgat în luna februarie. Poate că unii au mers după fenta de azi a lui Liviu Dragnea, a driblat cu bugetul serviciilor, a pasat cu sănătatea, cu satele pe care le scoate din noroi și cu copilașii țărișoarei. A și centrat cu noile partide construite de securiști și a mai lăsat-o în offside pe Viorica cu amnistia și grațierea. De fapt, Liviu Dragnea trage de timp. În niciun caz nu dorește sa treacă repede bugetul. Doar a întârziat deja 3 luni, iar acum câteva nopți își pozau viitorul care sună bine. Motivul e simplu și l-am mai spus vineri: bugetul se aplică în luna imediat următoare publicării în monitorul oficial. Iar lucrurile sunt simple: tăierea bugetelor avizate de CSAT îl obligă pe Iohannis să retrimită bugetul în Parlament, asta înseamnă reluarea discuțiilor, iar practic promulgarea va putea fi făcută abia în martie. Așadar 3 luni au fost salvate, iar vinovatul de serviciu va fi Klaus, căruia deja îi pregătesc dosarul pentru înaltă trădare. Tradus, asta înseamnă că Liviu Dragnea va avea potențial să intre în turul 2 fără președintele în exercițiu.

PS ce s-a mai întâmplat cu anunțul important pentru milioane de români de care vorbea Ștefănescu că va fi dat la CEX – ul de azi de la PSD?”, spune deputatul Pro România Cătălin Nechifor.

Ne puteți urmări și pe Google News