Mare atenție la mașinile second-hand aduse din Germania

Mare atenție la mașinile second-hand aduse din Germania

Românii par a prefera mașinile din Germania, țară suficient de prosperă încât locuitorii săi să-și permită înnoirea parcului auto în mai puțin de un deceniu

În ultimii ani, piața auto din România a explodat pur și simplu, mai ales în ceea ce privește mașinile rulate. Românii par a prefera mașinile din Germania, țară suficient de prosperă încât locuitorii săi să-și permită înnoirea parcului auto în mai puțin de un deceniu, și în același timp suficient de aproape de țara noastră pentru ca transportul să fie unul rentabil. Și totuși, de la un an la altul, au apărut și destui nemulțumiși de achizițiile făcute, suficienți cât să ne facă să ne gândim de două ori înainte de a scoate banii din buzunar. Vizitând un service auto Arad, de pildă, în vestul țării, putem afla destule povești despre mașini cu kilometrajul mult peste cel afișat, cu grave probleme tehnice ascunse, unele chiar furate sau fără documente de proveniență, introduse în țara noastră profitând de o mare slăbiciune a românului: dorința de a obține un lucru cât mai bun pentru un preț cât mai mic.

Desigur, puțini sunt cei care își permit o mașină nouă, iar o astfel de soluție precum achiziționarea unei mașini second hand poate fi una convenabilă, mai ales când intenția noastră este să o folosim în orașe aglomerate, pentru navetă intensă sau pentru a căra diverse mărfuri, însă ar trebui să primeze interesul pentru propria noastră siguranță. De aceea, în cazul în care intenționăm să cumpărăm o mașină din Germania, fie că stăm în Bacău sau în alt oraș al țării, ar trebui să facem în primul rând o vizită într-un service auto bacau autorizat unde personalul calificat și conștient de riscurile pe care le implică o astfel de mașină, poate face verificările necesare.

De fapt, de un real ajutor se poate dovedi orice service auto Baia Mare autorizat. Inspecția amănunțită a mașinii, realizată de un profesionist, este singura soluție prin care ne putem asigura că nu suntem păcăliți, că nu plătim mai mult decât valorează în realitate autoturismul sau că reparațiile de la sfârșit, împreună cu înscrierea în țara noastră, nu vor tripla prețul pe care îl plătim vânzătorului.

Ne puteți urmări și pe Google News